marți, 7 mai 2013

Prima victorie în 2013 pentru tandemul Logan - Bogdan Rusea

Share




Prima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă din 27 şi 28 aprilie de la Poiana Braşov a adus primul loc pe podium din acest sezon la grupa H1 pentru maşina campioană din ultimii doi ani, Loganul preparat de Serus.

Peste 95 de participanţi s-au înscris la start pe traseul de urcare dinspre Braşov spre Poiană, traseu cu o bogată istorie competiţională revenit în calendar după şase ani de absenţă. Etapa s-a intitulat „Marele Premiu al Oraşului Braşov” şi a atras un număr record de spectatori, ceea ce alături de numărul crescut de participanţi arată o creştere a popularităţii motorsportului.  Noutăţi au fost şi în privinţa formatului întrecerilor: s-au eliminat etapele duble, iar clasamentul ţine cont de timpul mediu şi nu doar de cel mai bun timp.

Loganul preparat de Serus şi pilotat de Bogdan Rusea a avut câteva îmbunătăţiri faţă de anul trecut, dintre care cea mai importantă este înlocuirea cutiei de viteze cu una secvenţială. Bogdan Rusea, pilotul Loganului campion, a mulţumit sponsorilor, organizatorilor şi echipei, dar mai ales spectatorilor care l-au încurajat.
Loganul nostru s-a comportat exemplar cu toate că l-am solicitat intens. Intre sezoane i-am făcut câteva modificări şi am avut foarte puţine ocazii de rodaj, dar totul a ieşit excelent. E o maşină care ne permite să ne punem în aplicare toate ideile de îmbunătăţire şi a cărei versatilitate, fiabilitate şi accesibilitate în privinţa costurilor sunt deja istorie.” a declarat pilotul.


Sursa:  www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu