luni, 14 ianuarie 2013

Dacia premiază olimpicii

Share

În cadrul parteneriatului cu Târgul Internaţional Gaudeamus , Dacia recunoaşte si premiază performanţa în educaţie. Astfel, vineri, 11 ianuarie 2013, cei opt liceeni premiaţi la evenimentul “Invitati de nota 10: Olimpicii României” au primit câte un e-reader din partea companiei.



Invitații de nota 10 din acest an au obținut cele mai înalte distincții (medalii de aur) la olimpiade internaţionale de ştiinţe, printre care la Olimpiada Internațională de Ştiinţe a Uniunii Europene, Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori, Olimpiada Internațională de Matematică pentru Eleve şi la Olimpiada Internațională Pluridisciplinară Tuymaada (informatică).

Ne bucură performanţele olimpicilor români, care, la fel ca Dacia, sunt foarte buni ambasadori pentru ţara lor.  În cazul în care vor opta să îşi continue studiile în România şi vor fi tentaţi de o carieră în industria auto, îi invităm, când vor ajunge studenţi, să se înscrie în programele de stagii desfăşurate în cadrul Grupului Renault în România.” a declarat, cu ocazia înmânării premiilor, reprezentantul Dacia, Luiza Domnişoru (Şef Serviciu Relaţii Publice). 

Dacia şi Grupul Renault susţin educaţia şi adevăratele valori naţionale, fiind parteneri a numeroase proiecte culturale (Festivalul Internaţional George Enescu, Premiile Gopo, Clasic e fantastic, Duelul viorilor, Vioara lui Enescu la sate) sau ai unor iniţiative educative (campania EcoAtitudine, Luna Mediului în Argeş, Challenge Kart Low Cost etc.). 

Proiectul “Invitati de nota 10: Olimpicii României” a fost inițiat și inaugurat de către Radio România în cadrul Târgului Internațional GAUDEAMUS - ediția 2011, Dacia fiind partener al demersului încă de atunci.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu