miercuri, 19 decembrie 2012

Dacia – pe treapta cea mai înaltă a podiumului la Gala Campionilor

Share




Ediţia 2013 a Galei Campionilor organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv s-a desfăşurat sâmbătă, 15 decembrie 2012, într-o atmosferă impresionantă la Casino Sinaia.  Gala i-a reunit pe toţi campionii ramurilor sportive automobilistice. Cu această ocazie, Bogdan Rusea a urcat din nou pe podium pentru rezultatele obţinute împreună cu Dacia Logan în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă(CNVC).

În 2012, Dacia Logan pilotată de Bogdan Rusea a atras toate privirile şi a câştigat detaşat pentru a doua oară consecutiv titlul de Campion Naţional la grupa H2 în CNVC. Ca şi anul trecut, succesul a venit din îmbinarea calităţilor constructive native ale Dacia, fiabilităţii maşinii, tehnicii de pilotaj şi pregătirii profesioniste realizată de tehnicienii Serus.

Dacia susține performanţa în sportul auto şi este mândră de reuşita lui Bogdan Rusea, un pilot talentat, care a ştiut sa obţină victoria într-una din cele mai dificile competiţii de profil din România. Suntem convinşi că rezultatul din acest an nu este decât un jalon dintr-un parcurs de performanţă pe care îl dorim cât mai îndelungat.” l-a felicitat pe câştigător şi pe echipa sa Mihai Bordeanu, Director Marketing Dacia.

La finalul festivităţii de premiere, Bogdan Rusea a declarat că este o onoare să se afle printre atâţia piloţi valoroşi din sportul cu patru roţi din România. „Maşina mea, Dacia Logan, şi-a dovedit pe parcursul întregului sezon fiabilitatea şi performanţa, fiind pentru mine un partener de încredere în orice situaţie.  Am avut plăcerea să mai urc încă o dată pe podiumul de premiere în acest an la Sinaia şi asta datorită în primul rând unui parcurs perfect în 2012 pentru mine.” a completat multiplul campion.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu